Informatieavond

In november houden we voor alle leerlingen uit groep 8 en hun ouders een informatieavond.
Je krijgt dan uitleg over jouw school en je kunt een proefles volgen. Je ontvangt een uitnodiging via de basisschool.

Tijdens deze avonden wordt info gegeven over havo, vwo (atheneum en gymnasium). Er wordt ook uitleg gegeven over de vwo-topklas.

Heb je interesse in de online presentatie van onze school?
Stuur een mail naar info@ivo-deurne.nl, met daarin je voor- en achternaam, de naam van je basisschool en van welke school je de presentatie wil ontvangen. We sturen deze dan naar je toe.

Of kijk op de pagina Video en Vlogs voor groep 7/8.

Kijkdag

Groep 8
24 februari 2021 en 3 maart 2021

Door de verlenging van de lockdown kunnen we de proeflesjes op 24 februari niet door laten gaan. Toch willen we de leerlingen uit groep 8
de mogelijkheid bieden om onze school aan de binnenkant te bekijken, zodat zij zich ook in deze moeilijke tijd kunnen oriënteren op een nieuwe school.
Je kunt je inschrijven om samen met andere leerlingen uit je eigen klas een rondleiding te krijgen. In 30 minuten laten we je alles zien binnen de school en kun je al je vragen stellen!

Voor leerlingen uit groep 8, zonder ouders.
Na aanmelding krijg je een datum en tijd toegewezen. Verder info volgt.

De aanmelding voor de kijkmiddag via onze website is gesloten.
Heb je nog een vraag? Neem contact met ons op.


Groep 7

14 april 2021
Kijkmiddag voor leerlingen en hun ouders.
Aanmelding via onze website vanaf 29 maart.

Proeflessen

De proeflessen komen te vervallen. Wel kun je deelnemen aan de rondleiding tijdens de Kijkmiddag. Kijk hierboven voor meer informatie.

Aanmelden? klik hier!

Aanmelding

De aanmelding van nieuwe leerlingen voor de brugklas van een van onze deelscholen kan van 8 tot en met 21 maart 2021 via deze pagina.

Bent u het niet eens met het advies, neem dan contact op met de basisschool van uw kind. Bent u het niet eens met de plaatsing bij IVO Deurne, dan kunt u een bezwaar indienen bij de rector.

 

Toelatingsbeleid

Indien het totaal aantal leerlingen voor schooljaar 2021-2022 groter is dan de maximale capaciteit van onze gebouwen worden de toelatingsregels van toepassing. U vindt deze toelatingsregels onder de button.