Back

Activiteitenweek leerjaar 4

De activiteitenweek voor onze vierdejaars leerlingen zit er weer op. De leerlingen zijn naar Londen, Berlijn, Parijs, Spanje geweest of hebben deelgenomen aan de outdoor activiteitenweek.

In Londen startte de week met een wandeling in het mooie Canterbury waarna de leerlingen voor eerste nacht naar het gastgezin gingen. De dagen erna hebben ze gevaren over de Thames, de spannende London Dungeon, het Natural History Museum en de oudste gevangenis van Engeland bezocht. Ook hebben we diverse wandelingen door het mooie Londen gemaakt. Samen hebben ze ontzettend veel gezien in korte tijd.

Het Berlijnse programma bestond uit veel afwisseling met onder andere een fietstocht langs de Berlijnse highlights, een bezoek aan de Stasi-gevangenis, slenteren over de Kurfürstendamm en een aangrijpende rondleiding door concentratiekamp Sachsenhausen. Maar er was ook zeker tijd voor ontspanning op de bowlingbaan en in de disco. ’s Avonds werden de gastgezinnen opgezocht, waar de leerlingen de nachten doorbrachten. Al met al was het een onvergetelijke week!

De week in Parijs was weer een feestje! Met 45 leerlingen in de mooie Franse hoofdstad, in een gezellig hostel. Ze hebben onder andere gefietst, de Eiffeltoren beklommen, een boottocht over de Seine gemaakt en een laatste groet aan Napoleon gebracht. Ook hebben onze leerlingen een karaokebar in het mooie Montmartre onveilig gemaakt. Met een koffer vol herinneringen bracht de buschauffeur iedereen weer veilig thuis. Fantastique!

In Sougné-Remouchamps in de Ardennen vond het avontuur van de outdoor activiteitenweek plaats. De adrenaline is nog lange tijd gevoeld. Wil je een indruk van deze actieve week? Bekijk dan onderstaande video.